De parkeerboete

September 12th, 2017

12 september. Een weekje geleden, op 6 september, kreeg ik een parkeerboete. Na de lunch zat er ineens een briefje onder de ruitenwisser, terwijl er toch ├ęcht was betaald voor het parkeren. Typefoutje bij het invoeren van het kenteken in Parkmobile..
De volgende dag heb ik meteen een bezwaar ingediend. Met succes; vandaag krijg ik te horen dat ik de bekeuring niet hoef te betalen. Ik kom eraf met een waarschuwing. Fijn. Wel staan er waarschuwende woorden bijop de uitspraak; Please note that future violations of this type may be upheld. Waarvan akte.

Irma is inmiddels afgezwakt tot een tropische derpressie, en drijft nog steeds in de richting van de plek waar ik niet zo lang geleden midgetgolfde.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.