Paarse krokodil

September 6th, 2017

6 september. De reisverzekering blijkt een nummer te hebben waarop zij per WhatsApp bereikbaar zijn. Ik leg hun voor dat ik op dit moment in Pennsylvania zit, maar over een paar dagen naar het zuiden van Florida moet om het vliegtuig te halen, terwijl de lokale bevolking daar juist wordt geëvacueerd, in verband met aanstaand natuurgeweld. Hun antwoord maakt onverkort duidelijk dat zij niks voor mij kunnen doen zolang m’n terugvlucht niet door de luchtvaartmaatschappij is geschrapt. Iedereen kan op z’n klompen aanvoelen dat er komend weekend niet gevlogen gaat worden, maar zolang de terugvlucht nog gewoon op de borden staat zit er maar één ding op; alles op alles zetten om tóch m’n vlucht te halen. Zelfs al moet je daarvoor naar een plek waarvoor het Ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies heeft afgegeven. Inmiddels zelfs code rood.

Onwillekeurig moet ik denken aan een reclamefilmpje dat zich afspeelt bij de gevondenvoorwerpenbalie van een zwembad. Het voelt haast ironisch dat ook die verzekeraar zo z’n paarse krokodillen heeft.

Het geüpdate kaartje van weather.gov ziet er niet echt hoopvol uit…
five day forecast

One Response to “Paarse krokodil”

  1. Krizzz.nl » Blog Archive » De parkeerboete Says:

    […] september. Een weekje geleden, op 6 september, kreeg ik een parkeerboete. Na de lunch zat er ineens een briefje onder de ruitenwisser, terwijl er […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.