Jarratt

September 7th, 2017

7 september. Langer ronddreutelen heeft geen zin. Vandaag moet ik echt vertrekken richting Florida. Natuurlijk wel met een paar korte stops, en een langere voor een lekker uitgebreide lunch. Het blijft tenslotte wel vakantie.

In de middag pleeg ik een paar telefoontjes. Eéntje met de verzekering, en één met 247BZ. Deels om zeker te weten dat zij met de omstandigheden op de hoogte zijn, en weten hoe ze mij kunnen bereiken, maar ook deels omdat ik best wel met tegenzin onderweg ben, en stiekem hoop dat één van deze partijen met een briljant alternatief komt. De weerstvooruitzichten zien er nog steeds belabberd uit. Ik rij orkaan Irma rechtstreeks tegemoet. Iets voor middernacht stop ik in Jarratt. Genoeg geweest vandaag.

One Response to “Jarratt”

  1. Krizzz.nl » Blog Archive » De parkeerboete Says:

    […] was betaald voor het parkeren. Typefoutje bij het invoeren van het kenteken in Parkmobile.. De volgende dag heb ik meteen een bezwaar ingediend. Met succes; vandaag krijg ik te horen dat ik de bekeuring […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.