Hurricane Irma

September 5th, 2017

5 september. Het einde van mijn reis komt in zicht. Gisteren heb ik een binnenlandse vlucht van Gainesville naar Miami geboekt, die, met vier uur overstaptijd, aansluit bij m’n terugvlucht naar Europa. Helaas krijg ik nu al een onheilspellend mailtje: “Hurricane Irma, which is forecast to impact the Caribbean and Florida, may affect your upcoming travel plans. Your flight is currently on time, however, we are offering additional flexibility that may allow you to change your travel plans without a fee.” Boven de Cara├»bische Zee is een orkaan ontstaan die steeds krachtiger wordt, en door de passaat rechtstreeks richting de oostkust wordt gevoerd. De verwachting is dat de orkaan het komend weekend in Florida aankomt. Hetzelfde weekend waarin mijn terugvlucht gepland is, vanaf Miami. Niet zo handig…

Ik besluit dit voor te leggen bij zowel de luchtvaartmaatschappij als de reisverzekering, in de hoop dat zij iets kunnen regelen waarbij ik ├╝berhaupt niet eerst naar Miami hoef. Als ik kan worden omgeboekt naar een vlucht vanaf bijvoorbeeld Philadelphia of Newark ben ik uit de brand.
vijfdaagse prognose

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.