Schiphol

September 11th, 2017

11 september. Vroeg in de ochtend arriveer ik op Schiphol. Ik ben terug. Ruim een dag eerder dan gepland. Mijn buurvrouw heeft aangeboden mij op te komen halen, en is inderdaad in alle vroegte al op het vliegveld – net als m’n ouders, die mij als verrassing opwachten. Lief. Met hangende pootjes vertel ik m’n buurvrouw dat ik nog niet naar huis ga, maar een paar nachtjes bij m’n ouders zal gaan logeren. Gelukkig heeft ze hier alle begrip voor.

Aangekomen in mijn ouderlijk huis, kom ik tot de ontdekking dat het glas dat ik bij de wijnboerderij kocht als aandenken, tijdens de terugreis is gebroken. Jammer. Het wordt zelfs een flinke uitdaging om een lijmpoging te doen.

Mijn oorspronkelijke terugvlucht zou later vandaag vertrekken, maar is inderdaad geannuleerd. Het vliegveld van Miami is vandaag gesloten, om de stormschade te kunnen beoordelen. Irma is inmiddels geen orkaan meer, maar een tropische storm.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.