Lessons learned

March 22nd, 2009

Inmiddels ben ik in Londen. Het ging niet vanzelf. De vlucht ging zonder problemen. Ryanair is inderdaad heerlijk vliegen, vanaf Weeze. Vlot inchecken en op tijd vertrekken, en inderdaad stoelen die niet verstelbaar zijn. I-de-aal.
Maar ja, vanaf de aankomst ging het wat minder. Ik had vooraf al treinkaartjes gekocht. Slim genoeg 2 enkeltjes, omdat ik bang was dat een return ticket maar op 1 dag geldig zou zijn. Nee dus, dat had ik kunnen doen. Had me 10 pond gescheeld.
Volgende tegenslagje; ik stond toch bij de automaat die gereserveerde treinkaartjes uit kon spuwen, dus heb ik meteen het kaartje dat ik voor 25 maart had gereserveerd uitgeprint. Lijkt logisch, maar is sterk af te raden. Het apparaat komt doodleuk aanzetten met een kaartje waarmee ik vanuit de stad naar ‘t vliegveld kan, maar dan geldig op 21 maart, en niet op het door mij gewenste 25 maart. Argh. Een tochtje naar de balie levert me alleen een norsige blik, en de mededeling dat ik dat niet had moeten doen op.
Geld terug of een kaartje voor een latere datum zit er voorlopig nog niet in.
Soit. Alleen van je fouten kun je leren, toch?
Inmiddels ben ik wel aangekomen in ‘t hostel. Lekker relaxede plaats, middenin de stad. Best okee. wel maf; het eerste dat ik hier zag, was een levensgroot hoofd van Guus Hiddink op een TV boven de balie. Toch een stukkie Achterhoek in hartje Londen :P

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.