Einde winterslaap

March 20th, 2009

Vanmorgen moest ik m’n ruiten nog krabben, maar dat gebeurde wel bij daglicht. Geweldig. Half zeven ‘s ochtends, en ‘t is al licht!
Ook het heerlijke lenteweer vanmiddag maakt me blij. Ik ban vandaag zelfs zonder jas naar buiten gegaan om tijdens de equinox, 12:44, een foto te maken van bloempjes met een watertje erachter en deze te uploaden, zittend op een bankje met uitzicht op snaterende eendjes. Heerlijk. Dat maakt me echt energiek.
Tegen m’n aanvankelijke planning in heb ik ook niet geslapen vandaag. Ik ben na m’n nachtdienst was gaan opruimen en wassen enzo en heb m’n tas ingepakt voor een korte vakantie. Morgenavond vertrek ik voor een paar dagen naar Londen. Wordt voor mij de eerste keer vliegen met Ryanair, dus ik ben benieuwd. Zien of ze echt een apparaat aan boord hebben dat ervoor zorgt dat je ook in de lucht mobiel kunt bellen, en stoelen die niet achterover kunnen. Dat laatste, daar ben ik nog het meest enthousiast over. Ik word er over het algemeen niet zo blij van als degene in de stoel voor me zonder op of om te kijken m’n knieschijven probeert te verbrijzelen door ineens met de stoelleunig te spelen. Dat zal ik echt niet missen.
Ja, en maandag ga ik dus fijn naar de ontzettend foute musical Avenue Q. Die begint aan z’n laatste week, en volgens mij zou ik er spijt van krijgen dat te laten schieten. Meteen een mooie smoes fijn een stedentripje te doen :)
Het gaat regenen in Londen, maar dat mag echt de pret niet drukken. Ik kom eraan!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.