Joehoe!

December 3rd, 2008

Hij doet het! Zonet is m’n waterkoker automatisch afgeslagen, wat betekent dat het water veilig en snel aan de kook is gekomen, en het betekent ook dat ik er nu eentje heb waar wel een voetje bijzit.
Een goed gevoel. De moeite waard om nogmaals de afstand tussen hier en winkelcentrum af te leggen. Er werd helemaal niet moeilijk gedaan over omruilen voor een nieuwe. Uiteraard daarbij wel vast in de winkel geopend, en dat was maar goed ook, want de eerste waterkoker die ik uit het schap trok, bleek ook z’n voedingsvoetje te missen. Ugh… het is een epidemie! Misschien heeft Sinterklaas ook wel een aantal waterkokers zonder voetje aangeschaft… dat betekent teleurstellingen, vrijdag :(
Maar goed… ik ben veilig thuis, ondanks de werkelijk spekgladde weg. Als ik klaar ben met was ophangen ga ik slapen.

3 Responses to “Joehoe!”

  1. nurul Says:

    En…komt Sinterklaas om waterkokers te geven :)

  2. Krizzz.nl Says:

    Nee, geen waterkokers van Sinterklaas… koelkastmagneten :)

  3. Krizzz.nl » Blog Archive » Toch nog antwoord… Says:

    […] Da’s dan ook precies wat ik heb gedaan […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.