8 uur open

December 3rd, 2008

Een week geleden heb ik contact opgenomen met de klantenservice van de HEMA, omdat de snoerloze waterkoker die ik vorige week dinsdag heb gekocht, echt helemaal snoerloos bleek. De ‘meegeleverde voet’ zat niet in de doos. Ik zou ‘binnen enkele dagen’ antwoord krijgen, maar tot nu toe is het nog stil. Vandaar dat ik vandaag besloot de winkel te bezoeken met ‘t doel me bij de balie te melden met m’n probleempje. Ik wil wel graag een keer een kopje thee zetten.
Google meldt dat ‘t winkelcentrum vanaf 8 uur geopend is, dus dat kan mooi, aansluitend op de nachtdienst. Dat klopt, het winkelcentrum was open… het zou nog fijner zijn als de winkels zelf dat ook waren…

One Response to “8 uur open”

  1. Krizzz.nl » Blog Archive » Joehoe! Says:

    […] « 8 uur open […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.