Doe mij maar een Twingo

September 19th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Gisteren was voor m’n gevoel toch wel de langste dag tot nu toe. Na pannekoeken met ijs als ontbijt afscheid genomen bij La Bodega, en in de huurauto gestapt. Een witte Twingo. Echt het meest aangewezen voertuig om je in de tropen mee te verplaatsen :P
De reis verliep wel goed, trouwens. Ik zit nu in een internetcafeetje in Saint Laurent du Maroni, de plek waar de schepen met Franse dwangarbeiders aan land kwamen, aan de grensrivier met Suriname. Een kleine 300 kilometer ten westen van Cayenne.
Het viel alleen niet mee een slaapplek te vinden. Het was de bedoeling in Mana, een dorpje zo’n 40 kilometer ten noorden van hier, te gaan slapen, maar de hotelletjes die in de Lonely Planet genoemd staan, waren vol of onbeikbaar, en ook de nonnetjes hadden geen slaapplaats over, maar we wisten wel een adresje om te overnachten; Chez Judith & Dennis, praktisch in het meest noordwestelijke puntje van Frans Guyana. Daar hebben ze erg prettige hangmatten met klamboe; Slaapt prima.

2 Responses to “Doe mij maar een Twingo”

  1. Sander Says:

    Heerlijk, al die spamcomments! Ik probeer er maar weer eens iets aan te doen

  2. Krizzz.nl Says:

    Lang leve WordPress en Akismet!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.