Kaw

September 17th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Afgelopen nacht heb ik een dutje gedaan in het natuurgebied bij Kaw. Erg mooie omgeving, veel krokodillen en andere beestjes gezien (gelukkig viel ‘t qua muggen mee. Ik slik nameijk geen malaria-middeltje) en ja, dat oerwoud. Alle planten die je normaal als kleine plantjes op kantoren op hydro-korrels ziet groeien, staan hier dus gewoon buiten, op boom-formaat. De weg naar het natuurgebied toe (een smal asfaltpaadje, dwars door die enorme plantenbak) had ook iets heel vervreemdends.

One Response to “Kaw”

  1. papa Says:

    Hallo Christiaan volgens mij heb je het naar je zin. Kun je me melden wat ik met de post moet doen?
    Groetjes.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.