Palmistes

September 16th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Dit is briljant; overdag is het pleintje/parkje dat bekend staat als Palmistes een slaperig grasveldje met een standbeeld en heel veel palmen, in rijtjes geplant zoals we dat in Nederland doen met populieren, ‘s avonds strijken hier sons tientallen eetkraampjes neer. Van een afstandje ruik je de hamburgers en poffertjes al, en hoor je ‘t gestamp van de aggregaten. Dit alles onder het toeziend oog van de politie. In dit geval is ‘t letterlijk; ze staan erbij en kijken ernaar. Misschien is dit zelfs wel legaal. ‘t Is in ieder geval een heel stuk betaalbaarder dan eten in de stad.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.