Openbaring 13:18

June 6th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.En nu kan ik wel hele verhalen op gaan lepelen over de onterechte paniek die 1999 (draai dat maar eens om) en 2001 (deel maar eens door 3) teweeg hebben gebracht, zo rond de milenniumwisseling, over de re-release van The Omen, de gebedsmarathons van Ambassadors Ministries en wat al niet meer, maar dat zou dubbel werk zijn. Alles wat ik ook maar zou kunnen zeggen staat in deze briljante column van Sylvain Ephimenco.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.