M’n voeten doen weer es zeer

October 3rd, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Vandaag was dus die lunch met een aantal eclipsfanatici die deze kant op zijn gekomen. Best wel gezellig.
Wel komen de nadelen van een stad als deze naar boven. Vrijdag wou ik het niet laat maken, en toen kwam ik dus pas na vijven binnen, gisteravond wou ik het ook niet laat maken (ik wou zelfs even gaan liggen) toen er twee lui voor de deur stonden die het nodig vonden tapas met me te gaan eten (en al met al werd dat ook 6 uur ‘s ochtends voor ik feitelijk aan m’n bedje toekwam) en vanavond was ik ietwat verdwaald, deden m’n voeten zeer en was de accu van m’n telefoon bijna leeg toen er een Amerikaan belde die dus ook wat wou gaan eten.
Tuurlijk kan dat.
Nu het goede nieuws; ik ben binnen, en ben van plan nu al te gaan slapen. Geen clubs meer voor mij. Voorlopig.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.