Palacio Gaviria

October 1st, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Echt apart. Ga je de stad in voor zogezegd 2 drankjes, kom je in aanraking met iemand die hele boeiende verhalen weet op te lepelen over haar tijd dat ze met Ąt erasmus-projekt in Utrecht zat. En zij vindt dus niet dat ik zomaar mag gaan slapen. Nee, ik moet Palacia Gaviria uitproberen. Een echt paleis, met serieuze kunst aan de muur, maar dan als disco. Met een bloeidmooie vrouwlijke (en mannelijke) danser op de schouw, voor een grote spiegel.
Echt decadenter dan decadent. Maar wel leuk :)

2 Responses to “Palacio Gaviria”

  1. Sander Says:

    Ziet er wel flink extravagant uit: http://www.palaciogaviria.com/

  2. Christiaan Says:

    Is het ook wel een beetje… maar wel een stuk beter dan die club een paar deuren verder (Teatro Joy. Klinkt naar een enge disco die ooit in Ulft stond)
    Daar betaal je nog meer entree, en zijn de drankjes ook duurder, voor iets dat een stuk minder spectaculair en exclusief is (en meen je dat je nog ergens iets vettigs te eten kunt halen als je weer naar buiten gaat?)
    Bij Joy hebben ze wel fijne loungetafels op Ąt balkon met een leuk uitzicht op de dansvloer.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.