Zwarte Cross 2005

July 19th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Wat valt er nog meer te zeggen over de Zwarte Cross? Het was druk, het was mooi weer, er was vanalles te zien op de baan, er stonden goede bands op ‘t podium (maar het geluid was ontzettend slecht afgesteld), Katja Schuurman had (zoals altijd) beloofd mee te crossen in de artiestenklasse, maar kwam (zoals in het verleden vaker is gebeurd) niet opdagen, en zo te zien waren de gegrilde oerhammetjes erg goed doorbakken…
Die is wel gaar...
Oh ja.. en in tegenstelling tot vorig jaar werd ik maandag zonder kater wakker :D

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.