Feed voor thuisblijvers

July 15th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Vanmiddag heb ik alweer een aantal mensen gezien die menen dat ze ongestraft in korte broek, zonnehemdje en met een bandana om ‘t hoofd geknupt over straat kunnen. Dat kan haast alleen maar betekenen dat dat de Zwarte Cross weer is begonnen.
Naar mijn smaak toch wel een van de leukste feestjes van ‘t jaar, maar thuisblijven begint een boeiend alternatief te worden. Als het goed is krijg ik het hele weekend via deze RSS-feed allerhande MP3’s toegestuurd met, eh.. dingen? Het is nog een beetje stil op die podcast… Terwijl ik hierbuiten (zelfs met ‘t raam dicht) toch al wel het nodige motorgeronk, muziek en vuurwerkgeknal kan horen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.