Huiswerk

June 6th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Afgelopen donderdag heb ik in Pathe de Munt te Amsterdam Sin City bekeken. Dit gebeurde met een opdracht, want ik had een recensieworkshop gewonnen van CJP, en dat betekent huiswerk: schrijf een recensie van 450 tot 500 woorden. Dat tekstje heb ik hieronder gepost, en morgenavond gaat Ronald Ockhuysen, filmredacteur van de Volkskrant, vertellen wat ie van m’n verhaaltje vond. Eigenlijk best spannend.

3 Responses to “Huiswerk”

  1. linda Says:

    heb jij wat van die ockhuyzen gehoord, of niet?

  2. Christiaan Says:

    Nee, nog steeds niet, en eigenlijk heb ik de hoop ook al een beetje opgegeven nog iets te horen..

  3. Krizzz.nl » Blog Archive » Radiostilte Says:

    […] twee weken geleden was die workshop filmrecenseren in de VIP-room van Tuschinski. Fijn, want de vorige keer dat ik in Tuschinski was, mocht ik die […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.