Radiostilte

June 21st, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Alweer twee weken geleden was die workshop filmrecenseren in de VIP-room van Tuschinski. Fijn, want de vorige keer dat ik in Tuschinski was, mocht ik die VIP-ruimte helemaal niet in.
De workshop was leuk en leerzaam. Precies zoals een workshop hoort te zijn. Tips en adviezen waar ik hier niemand mee lastig zal vallen werden afgewisseld met luchtige verhalen. Vooral verhalen over interviews. Verhalen over vliegen naar New York, om er daar achter te komen dat het beloofde gesprek niet doorgaat, vechtende journalisten in Cannes, en dubieuze snoepreisjes naar dure hotels in Los Angeles, met 180 dollar zakgeld (en dus ook over recensenten die met een lege tas in ‘t hotel aankomen, maar met een volle weer naar huis gaan. De inhoud van de minibar is tenslotte ook leuk voor thuis)

Het was m’n bedoeling te wachten tot ik ook een schriftelijke beoordeling van m’n recensie (die zou ik binnen een paar dagen per mail binnenkrijgen), en daarna dit onderwerp helemaal af te sluiten, maar om de een of andere reden is die scherpe demotiverende beoordeling nog niet binnen. Hij is zelfs niet in m’n spamfilter blijven steken, dus ik ga er gemakshalve vanuit dat ie nog niet is verstuurd.
Inmiddels hebben een aantal mensen me al gevraagd wat die workshop nu eigenlijk heeft voortgebracht, en ik ben zelf ook best wel nieuwsgierig. Daarnaast zijn er de afgelopen weken ook dingen gebeurd en is me ‘t een en ander opgevallen waar ik eigenlijk hier iets over had moeten zeggen…. en dat terwijl het zinnetje ‘Wil je schrijven, ga dan schrijven’ me nog het beste is bijgebleven van die hele workshop :)

One Response to “Radiostilte”

  1. Janneke Says:

    Hoi! Ronald Ockhuysen mailde me dat ie het razend druk heeft en dat de beoordelingen er zsm aankomen. Dus heb nog even geduld ;-) Groetjes, Janneke (CJP)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.