Ruimtewagen

February 7th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Het kan altijd gekker. Tijdens de finale van de Superbowl (zo ongeveer de duurste reclamesecondes ter wereld) heeft Volvo een 30 seconden durende reclamespot uitgezonden, waarin ze een prijsvraag aankondigen waarmee je met wat geluk mee kunt op een van de eerste toeristische ruimtevluchten van Virgin Galactic, het nieuwe speeltje van Richard Branson, de o zo ambitieuze zakenman die kennelijk moest bewijzen dat iedereen die ‘the sky is the limit’ roept het toch echt bij ‘t verkeerde eind heeft. Die gozer heeft me al vaker verbaasd.

Op de website www.boldlygo.com kun je je gratis inschrijven om kans te maken in een baan om de aarde gelanceerd te worden.
Klinkt te mooi om waar te zijn, en helaas is het dat ook… The Volvo/Virgin Galactic Sweepstakes (the žSweepstakesÓ) is open only to legal residents of the fifty (50) United States and the District of Columbia, ages 21 and older, who are U.S. citizens, who have a valid U.S. driverŪs license, and who are žAuthorized Account HoldersÓ (as defined below) of their own Internet e-mail address as of February 5, 2005.

Hier staat het persbericht.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.