Koninin Branson

February 12th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Niet zo heel lang geleden liep ik te Googlen naar Tamara Ecclestone. Niet alleen de dochter van F1-guru Bernie, maar ook nog eens mooi, rijk en inmiddels alweer 19 jaar oud. Interessant, dus. Een celebrity in spe.
M’n zoektocht heeft niet veel opgeleverd, maar ik kwam wel iets bizars tegen. Het lijkt erop dat het Engelse Channel4 een enquete heeft gehouden wie er met Prince William zou moeten trouwen.
Potentiele huwlijkskandidates werden ingedeeld in verschillende categorieen, zoals de Europese prinsesjes, Britse aristocrates, beroemde meisjes, meisjes uit invloedrijke families en ook de kindjes van rijke ouders. In die laatste categorie was mevrouw Ecclestone dus een van de genomineerden, maar helaas kon ze niet opboksen tegen Holly Branson. Inderdaad.. de dochter van de ‘founder of everything Virgin’ met ruimtevaartplannen.
Holly Branson blijkt zelfs de populairste uit alle categorieen. Qua poplariteit laat ze onder andere het nichtje van Bush, Britney Spears, Keira Knightley en prinses Charlotte van Monaco achter zich, en in het echt is ze ook nog es bevriend met William. Het is dus helemaal niet uitgesloten dat ze zich ooit Queen of England mag noemen.
Maar toch.. eigenlijk ben ik wel blij dat het zeker tot 2020 gaat duren voor we dit hele circus rondom die kleine Amalia krijgen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.