Jongensdromen

January 19th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Alle continenten van de wereld zien, van een hoge brug springen (en dat overleven), over straat lopen met een miljoen contant, iets liefs te horen krijgen van een Playmate.. het soort dingen waar je wel eens over denkt, maar waarvan je niet verwacht dat ze uit zullen komen.
Maar ja; uiteindelijk heb ik nu al 5 van de 7 continenten met eigen ogen gezien, ben ik naar beneden gesprongen van een brug die meer dan 100 meter boven ‘t water hangt (aan een elastiek), heb ik over straat gelopen met een plastic tas vol papiergeld, en deze week nog kreeg ik een heel prettig berichtje van een bizar aantrekkelijke dame (bladzijde 29 van de Playboy die nu in de winkels ligt, middenpagina van het mei-nummer van vorig jaar) waarin ik te horen heeft dat ze inmiddels ook d’r eigen website aan het bouwen is.
Da’s nou het nadeel van jongensdromen; als ze uitkomen, komt er niks voor in de plaats.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.