Filmpje lezen?

January 14th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Persoonlijk ben ik niet zo’n lezer. Ik heb wel wat boeken, maar vaak zijn dat naslagwerken over de gekste onderwerpen. Romans boeien me vaak niet zo, en als ik al iets lees doe ik er echt een eeuwigheid over voor ik zo’n boek uit heb gelezen.
Eigenlijk ben ik zo iemand die liever naar een film kijkt. Lekker vanuit een pluchen stoel in een geairconditionde ruimte naar een groot scherm kijken. Geluid in Dolby Digital… heerlijk!
Maar ja; er zijn genoeg mensen die liever lezen, en speciaal voor wie liever leest, maar toch graag mee wil praten over een film, en voor degenen die nu alweer vergeten zijn waar die ene film ook alweer over ging, of eindelijk wel eens willen weten waarom er nou juist voor die ene belachelijke camerapositie is gekozen; op All Movie Scripts kun je bioscoopfilms helemaal nalezen. Zorg alleen wel dat je een popup-blocker hebt.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.