Ray-minee

January 20th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Eigenlijk had ik vanavond naar Ray gewild. Een naar het schijnt schitterende film over het leven van de vorig jaar overleden muzikant Ray Charles.
Officieel komt die film pas 17 februari in de Nederlandse bioscopen, maar voor die tijd zijn er al wel een paar gelegenheden om em te zien. Begin februari komt er zelfs een hele stoere concerttour waarbij deze film wordt begeleid door het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, en rond dezelfde tijd is deze film (via Amerikaanse import) ook al wel op DVD te koop.

Terug naar de afgelopen avond. Op het moment dat ik aanstalten begon te maken om naar de bioscoop te gaan, vond ik het toch wel een beetje laat om nog een film van twee en een half uur lengte te gaan kijken, en leek ‘t me ook nog wel een gepast moment om wat ouwe zooi op te gaan ruimen en andere dingen te doen die al gebeurd hadden moeten zijn.
Niet dat daar uiteindelijk zo heel veel van terecht is gekomen. Integendeel. Eigenlijk heb ik dan ook best wel een beetje spijt van dit avondje thuisblijven.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.