Blitse bikkelnar in China

December 4th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Af en toe gebeurt het dat een zoekmachine je naar een heel andere pagina leidt dan je zocht. Zo is er kort geleden iemand op mijn pagina terecht gekomen met de zoekterm nachtdienst in de kolenmijn, terwijl ik het daar echt nog nooit over heb gehad.
Zelf kwam ik bij het zoeken op de term ‘stroper‘ terecht op een pagina met de nogal mysterieuze titel Maanrag, die volledig gewijd is aan anagrammen. Woorden of zinnen die volledig bestaan uit de letters van andere woorden of zinnen. De voorbeelden op die site hebben me ertoe aangezet zelf ook eens op een creatieve manier met lettertjes te gaan schuiven. Weer eens wat anders dan de knullige sinterklaasrijmpjes die toch een beetje bij deze tijd van ‘t jaar horen :D

Na wat gepuzzel ontdekte ik dat je ‘Anarchist I’ krijgt als je de letters uit mijn voornaam door elkaar husselt. Een heel bruikbaar pseudoniem, als ik het ooit nodig ga vinden tegen de G7 te demonstreren ofzo :)
Langer, en ook wat vager is ‘Blitse bikkelnar in China’. Dit anagram bevat alle letters uit zowel mijn voor- als achternaam, bestaat in zijn geheel uit echte Nederlandse woorden, maar slaat voor de rest natuurlijk helemaal nergens op. Ik ben tenslotte nog nooit in China geweest.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.