Wereld-AIDS-dag

December 1st, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Vandaag is het wereld-AIDS-dag. Natuurlijk zou dat een mooi moment kunnen zijn om op te sommen hoeveel mensen er wereldwijd wel niet besmet zijn, en hoeveel eraan overlijden, terwijl deze ziekte hier ondertussen al als een gewonen chronische ziekte wordt beschouwd, waar je zonder veel problemen best oud mee kunt worden, maar dat soort dingen kun je elders ook wel lezen, en komt eigenlijk alleen maar belerend over.

Begin december is ook altijd zo’n moment van ‘t jaar dat je je druk gaat maken over wat voor kalender je ‘t volgende jaar aan de muur wilt hebben. Daarom heb ik vandaag 15 euro overgemaakt op giro 8365 van het Aids Fonds te Amsterdam, onder vermelding van ‘Stenders-Vroeg-Op-Kalender‘. De opbrengst daarvan gaat in z’n geheel naar ‘t AIDS Fonds, en het levert in elk geval een boeiende kalender op :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.