Die is snel terug…

November 30th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Beter.. de vrachtwagen van Jovink, die gisteren werd gestolen, is weer teruggevonden.

Eigenlijk schrok ik best wel toen ik gisteren hoorde dat dat ding gestolen was. ‘t Is toch een rijdend stukje Nederlandse muziekgeschiedenis. Niet alleen zat de oplegger vol instrumenten, geluidsapparatuur, decorstukken, vlammenwerpers en meer van dat spul, en heeft ie op wel heel veel blubberige backstageterreinen gestaan, maar het ding is bijvoorbeeld ook (alweer 3 jaar geleden) gebruikt om de tijdens zijn werk omgekomen man achter de schermen Bastiaan Hekkers naar z’n laatste rustplaats te brengen.
Wanneer blijven mensen nou eens van andermans spullen af?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.