Dank u Sinterklaasje

December 5th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Vandaag kreeg ik zomaar een e-mail van Sinterklaas.
In een gedicht werd ik uitgenodigd een speciale pagina te bekijken die hij tijdelijke had geparkeerd op de webspace van Woordenaar, met daarop een afbeelding van een zonnebloem en een geloopt stukje muziek. ‘Hey… it’s the sun, and it makes me shine.’ Als ik het goed heb opgezocht komt dat uit een nummer van The Polyphonic Spree.
Weer eens wat anders dan de chocoladeletter, pantoffels en portemonnen (ja, dat heb ik ook allemaal gekregen)

Dank u Sinterklaasje.
De zonnebloem van Sinterklaas!
En bedankt Matijn voor het verdelen van de lootjes, en Midas voor de sint-smilie.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.