WT in de bioscoop (2)

October 28th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Nog even over dit hier, in Nederland zal het signaal dat T-systems naar de satelliet stuurt vanuit Le Bataclan niet in de bioscoop te zien zijn, maar op een groot scherm in De Melkweg. In tegenstelling tot Duistland, waar je 8 euro moet lappen voor je naar binnen mag, is de entree gratis als je je tenminste online aanmeldt.
Niet dat ik dat heb gedaan. Zo speciaal is zo’n releasefeestje voor een nieuwe CD tenslotte niet, en ik heb al helemaal gin zin om daar in m’n eentje naartoe te gaan.
Er zijn wel bandjes die ik beter vind dan deze lui, maar toch minder vaak op een podium (of projektiescherm) zie.
Mocht iemand anders er wel naartoe gaan dan ga ik natuurlijk met alle plezier mee :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.