Anchorage

October 14th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Vandaag zal in een klein deel van de wereld een gedeeltelijke zonsverduistering te zien zijn. Sommige mensen zijn gek genoeg om speciaal daarvoor naar de andere kant van de wereld af te reizen, en da’s nou precies wat de Zwitser Olivier Staiger, ofwel Klipsi (Zie ook deze entry) gedaan heeft. Met heel veel geluk heeft, als je vannacht wakker blijft en als het de komende uren niet al te zwaar bewolkt zal zijn boven Alaska is het mogelijk een gedeeltelijke zonsverduistering te bekijken op de webcam van deze (op dit moment grieperige) ietwat zonderlinge maar wel inspirerende en vriendelijke man.
Desondanks ga ik nu wel gewoon een dutje doen. Ik bekijk morgen de screenshots wel 8)
Update: Daar komt nog bij da’k zojuist voor de tweede keer in m’n leven oom ben geworden. Wat een fijne timing!

Uitzicht vanuit het Sheraton in Anchorage

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.