Pi-shirt

October 13th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Kleren kopen is niet echt m’n hobby. Al dat gezoek in winkels, en het gedoe in pashokjes voor je eindelijk iets hebt wat de moeite van het kopen waard is, is een van de redenen waarom ik sweat- en T-shirts eigenlijk het liefst per post bestel. Die hoe je toch niet te passen; maat XL past altijd.
Heel af en toe loop je tegen een shirt aan die je echt geweldig vindt, en da’s me nu dus ook gebeurd; bij ThinkGeek hebben ze een T-shirt met het Pi-teken, dat ding uit die overbekende formules als ‘rho maal pi vierde d-kwadraat’ die er op school zo fijn ingestampt werden, samengesteld uit de eerste 4493 cijfers van dit o zo fascinerende en nuttige getal zelf. Ge-wel-dig!
π

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.