Jeugddebat

October 9th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Tijd over? Maandag 11 oktober om een uur ‘s middags wordt in de plenaire zaal van de Tweede Kamer weer het Nationaal Jeugddebat gehouden.
Als ik daarbij wil zijn, zal ik direkt vanuit de nachtdienst doormoeten naar onze hofstad. Vermoeiend, maar ik ben wel van plan te gaan kijken. Moe is ook maar een drieletterwoord.

Het belooft best pittig te worden, want het ministerie van VWS betaalde tot op heden zo’n drie ton voor het organiseren van dit Jeugddebat, maar wil die subsidie terugbrengen naar helemaal niks. Mevrouw Ross vindt het Jeugddebat leuk, maar ziet het niet als haar taak voor dit alles te betalen. Natuurlijk zullen de deelnemers het daar maandag niet echt mee eens zijn, wat voor de toeschouwers op de publieke tribune weer een boeiend verbaal gevecht op zal leveren :)

Update: Ja, ik ben nog wakker, en kan ook best nog wel een tijdje wakker blijven, maar toch is de keus snel gemaakt als ik mag kiezen tussen nu de trein pakken naar Den Haag, of m’n bed opzoeken en de oogjes dichtdoen.
Weltrusten!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.