De moraal van het verhaal

October 1st, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Je kent het; er zijn van die lui die het leuk vinden hun nickname te veranderen, in wat ze ook maar de moeite waard vinden om de wereld in te sturen. Iemand uit m’n contactlijst heeft eerder deze week haar nickname veranderd in "Al bevroren werd een mus ondergescheten door een koe,een kat likte hem schoon en at hem op.Wat is het moraal?????????????????".

Ergens kwam deze tekst me bekend voor, maar wat de moraal ook al weer was is me ontschoten, dus werd het tijd m’n hersens te laten kraken.
Eerlijk gezegd kwam ik daarbij niet verder dan het nogal puberale "Zelf al zit je in de shit, hoe langer je de poes laat likken, hoe sappiger het vlees wordt".

Nu blijkt dat ik daarmee behoorlijk op het verkeerde spoor zat. Ik heb het nagevraagd, en de moraal van het verhaal blijkt te zijn, dat degene die je in de shit helpt niet je vijand hoeft te zijn, en degene die je uit de shit haalt hoeft ook niet je vriend te zijn.

Mooi he?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.