Mooi grafiekje

September 30th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Misschien bizar, maar ondertussen ben ik alweer ruim een half jaar bij een en hetzelfde bedrijf aan de slag.
Nu de dagen korter, kouder en donkerder worden is het wat minder prettig ploegendiensten te draaien, en waar je precies aan toe bent als je via een uitzendbureu bij een multinational werkt weet je ook nooit, maar voor de rest heb ik weinig te piepen.

Wat ook erg grappig is; het bedrijf waar ik m’n dagen op dit moment slijt, is genoteerd aan de Helsinki Stock Exchange, en onderstaand grafiekje laat het koersverloop van het aandeel over ‘t afgelopen jaar zien. Kijk eens wat de koers het afgelopen half jaar heeft gedaan.. :D zou ik daar iets mee te maken hebben?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.