Pre Lowlands: KG-2

August 12th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Eerlijk gezegd vind ik dat Lowlands behoorlijk overschat wordt. Ja, ‘t is er best leuk, en je ziet mensen die je door het jaar heen niet al te vaak ziet, maar al die lui die piepen dat het zo geweldig is en dat je het meegemaakt moet hebben om te kunnen begrijpen vat ik niet.
Gewoon een festival, maar dan wel een waarvoor je uren voor de ingang moet wachten voor je naar binnen mag, en als je eindelijk denk naar binnen te kunnen, willen ze eerst je eerst fouilleren en je tas controleren en moet je een teringeind lopen voor je eindelijk op de camping bent. Ook als je alleen maar het hoognodige bij je hebt, heb je bij je gewenste kampeerplek geen adem, schouders, rug en voeten meer over.

Het scheelt dat ik dit jaar geen vrij heb hoeven vragen. Lowlands valt als gegoten precies tussen een nacht- en middagdienst in, en om te voorkomen dat ik op maandagochtend met al te veel hoofdpijn of andere ongemakken rond moet lopen, heb ik een pakje KG-2 aangeschaft, ofwel de bekende door de Russische geheimde dienst uitgevonden antikaterpil, bedoeld om nuchter te blijven tijdens brute zuippartijen met een te bespioneren persoon. Geen idee of het werkt, maar volgens mij is het het proberen wel waard. Wat er zoal op de pagina met uitleg wordt verteld ziet er in ieder geval veelbelovend uit (en is zeker niet te lezen uitnodiging om achterlijk grote hoeveelheden drank in je giecheltje te kiepen)
een pakje KG-2

One Response to “Pre Lowlands: KG-2”

  1. Sober Says:

    Slik het zelf ook. Werkt bij mij erg goed:+

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.