En welkom in Nederland

July 28th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Goeiedag. Mocht jij de zus van Caroline uit Mjölby zijn, in Amsterdam wonen en vanaf vandaag familie op bezoek krijgen, zou je dan zo vriendelijk willen zijn haar hartelijk welkom te willen heten in dit kleine land dat voor zo’n groot gedeelte onder de zeespiegel ligt?
Maak d’r desnoods maar bang door te zeggen dat de gemalen het niet meer doen als de stroom uitvalt, en de hele zooi dan onder water loopt.
Ach ja.. ik zal je zusje best missen op MSN deze week.
Oh ja.. nog een waarschuwing. Toen ik voorige week suggereerde dat jij misschien wel een ontmoeting tussen haar en mij zou kunnen regelen riep ze dat ze ons allebei zou vermoorden als je dat zou doen. Dat klinkt behoorlijk dreigend, maar als je de gok wilt wagen mag je best een mail sturen oid. Een bakje koffie drinken met iemand die behoorlijk ver weg woont is nooit verkeerd, namelijk.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.