Het jaarverslag van Blokker

July 23rd, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Jaap Blokker schijnt weer vanalles geroepen te hebben in het voorwoord van z’n jaarverslag. Hij zou ervan balen dat de KLM nu Frans is, en weekblad Libelle Fins.

Tot op zekere hoogte kan ik dat volgen. Air France heeft ongeveer de helft betaald van wat de grond, vliegtuigen, gebouwen en dergelijke van de KLM waard is.
Wie met JAL vliegt, kan tijdens de vlucht naast de standaard Hollywoodfilms ook kiezen uit een mooie selectie Japanse films met Engelse ondertiteling, maar ik geloof niet dat films als Zusje, Van God Los of Phileine Zegt Sorry ooit in een KLM-toestel zijn vertoond.
De laatste keer da’k in zo’n blauwe vogel zat, had je zelfs niks te kiezen. Geen schermpjes in de stoel voor je, maar TV’s in het gangpad, die ook nog eens steeds slechter (groener) beeld gingen geven, na het passeren van de evenaar (logisch; het aardmagnetisch veld is gewoon anders op het zuidelijk halfrond)

Jaap Blokker schijnt ook uitgehaald te hebben naar graaiende topmanagers, en naar alles en iedereen wat van buiten de landsgrenzen komt. Jaap is helemaal niet blij met de uitbreiding van de EU van 1 mei jongstleden.

Het jammere is dat ik helemaal niks zinnigs over dit alles kan zeggen, omdat ik zelf het voorwoord van Jaap Blokker niet gelezen heb. Alleen op basis van dit soort berichten durf ik niks te zeggen, en op sites als blokker.nl en blokkerholding.com zijn ook als zo informatief als een gebakken ijsklontje.
Met andere woorden; mocht je iemand zijn of kennen die het financieel jaarverslag van Blokker Holding BV in huis heeft, laat het dan even weten.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.