Nikita

May 23rd, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Afgelopen nacht had ik weer eens nachtdienst, en ik heb iets heel bijzonders gezien tijdens de pauze.
Er lag een sportkatern van het Algemeen Dagblad in de kantine, en voorop (en bij een artikeltje verderop in dat katern) stond een foto van ‘zomaar’ een FC Twente supporter. Vreemd genoeg heeft die foto wel alle kereltjes in de kantine stilgekregen.
Niet heel erg verwonderlijk want deze toegewijde vrouwlijke supporter, met de opvallende naam Nikita Marsman, blijkt ook nog eens derde te zijn geworden bij de verkiezingen voor Miss Overijssel, en ze heeft een zeldzaam sterke uitstraling, die zich eigenlijk alleen laat vergelijken met die van Linde van de Leest (Playmate van mei 2004.. zij die de reportage met Katja Schuurman deed vergeten), en qua uitstraling komt Cameron Diaz ook redelijk in de buurt.

Het wordt tijd een strategie te bedenken hoe ik foto’s van de fotoredactie van het AD kan ontfrutselen. De ongepubliceerde foto’s wil ik ook wel eens zien.

3 Responses to “Nikita”

 1. Nikita Says:

  hahaha hai hai heb via via gehoord dat je meer over mij wou zien! leuk om te horen kijk maar f op de volgende site.. http://www.kimkotterlifestyle.nl daar sta ik ook nog in met een paar fototjes.. leuk om te horen dat er mensen naar me zochten nooit verwacht :) liefs Nikita

 2. Christiaan Says:

  Mja.. die foto\’s op de site van Kim Kątter heb ik inmiddels ook al gevonden (wel heel mooi, trouwens). Net als de foto\’s van Linde op http://forum.flabber.nl/viewtopic.php?t=5867 (ondanks het weinige textiel toch heel smaakvol).

  Inderdaad wordt er best veel op je naam gegoogled. Vorige maand was je de op twee na meest gebruikte zoekterm (tenminste.. van lui die hier terechtkomen), en deze maand staat je naam (op dit moment) zesde.
  Wel stoer om deze plek iets van je te horen, trouwens.

 3. Rico Says:

  Hey Nikita, Lang geleden…Ik heb je nog geprobeerd te mailen, maar ging waarschijnlijk niet goed, dus probeer ik het maar vanaf hier..Ik wilde weten hoe het met je is e.d.

  Groetjes Rico

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.