Het doorstuurmailtje

May 22nd, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Hmm.. doorstuurmailtjes doen me niet zoveel, en toen Gwen me onderstaand mailtje stuurde wou ik em ook wegpleuren.
Dit is weer een handtekeningenlijst, en van elke honderdste ondertekenaar wordt gevraagd de lijst naar een centraal mailadres te sturen.
Als het een beetje op gang komt, ontvangt die persoon dus tig lijsten, maar een groot aantal namen zal er dubbel opstaan. Lijkt me vervelend en moeilijk te verwerken.
Maar toch.. de mij toegestuurde tekst geeft een heldere, rationele uiteenzetting van de stand van zaken, ent een paar door Middelburg aangedragen drogredenen worden op passende wijze ontkracht.
Heel goed.. ik weet inmiddels uit eigen ervaring dat gemeenten horecagelegenheden waar jongeren het naar hun zin hebben liever kwijt zijn dan rijk. Als je dan je onvrede uit door ruiten in te gooien (wat helaas erg vaak gebeurt) geef je die lui alleen maar gelijk en zaag je de poten onder je eigen stoel vandaan.
Als de programmering en de faciliteiten een beetje boeien komt er vanzelf volk.. voor mij is het ook vrij normaal af en toe naar een klein rokerig zaaltje in een plaats als Tilburg, Oss, Nijmegen, Amsterdam of Duisburg te gaan, maar lang niet iedereen heeft die bewegingsvrijheid. Er moet ook wat te doen zijn voor lui die afhankelijk zijn van de fiets.
Dus hierbij de volledige inhoud van een doorstuurmailtje, bedoeld om het Middelburgse jongerencentrum Midgard open te houden. Lijkt me zinnig. Zo veel is er in die omgeving niet te beleven (tenzij je een liefhebben van de Dance Dance Revolution bent.. de helft van alle in Nederland geplaatste apparaten staan op Walcheren!)

Als je de behoefte voelt het mailtje verder te sturen, klik dan, en koppiepeest de tekst in een mailtje (of attach dit bestand.. werkt ook)

3 Responses to “Het doorstuurmailtje”

  1. Gwenno Says:

    super dat je het ff op je logje hebt gezet, thanx!!!!!!!

  2. Christiaan Says:

    @Gwenno Dank je. Nu ook nog weer even iets over die DDR.. heb je het filmpje waarnaar gelinkt wordt op http://www.flabber.nl/archief/008302.php (hierboven op \’link\’ klikken werkt ook). Ik kan het echt niet beter dan wat meneer Hawking hier laat zien, maar het is wel een grappig filmpje.

  3. Halfling Says:

    2/5 van alle kasten in nl staan in vlissingen… niet middelburg :D

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.