Samsonic

May 13th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Ik heb iets met muziektijdschriften die ermee stoppen. In het verleden heb ik Watt gelezen, ik ben geabonneerd geweest op RockSound en tot vandaag las ik Samsonic.
Stuk voor stuk prettig lezende tijdschriften die doorhebben dat je muziek niet al te veel moet analyseren, bespreken en ontleden, maar dat je ernaar moet luisteren. Een foto zegt in de regel meer dan duizend woorden, een CD’tje zegt meer dan een heel boek.
Wat voor muziek je de moeite waard vind is voor iedereen ook veel meer een emotionele dan een rationele keuze, maar het is wel leuk over de lyfstyle die om het muziekwerldje hangt te lezen.

Helaas; na een gerechtelijke uitspraak werd het Theo Niemeijer aangeraden te stoppen met de Javaanse Jongens eetcafe’s, en met muziektijdschrift Samsonic. Dergelijke namen zouden het aantrekkelijk kunnen maken te gaan roken ofzo. Beetje vergezocht.

Ach.. eigenlijk zijn al die muziektijdschriften ook zwaar overbodig. Muziek ontdekken kun je ook door onbekende dingen te downloaden, en als je de bestanden netjes binnen 24 uur weer wegdondert en netjes koopt wat je de moeite waard vindt is het nog legaal ook.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.