Weer beter!

May 13th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Alsof je een gordijn opentrekt. Na me bijna een week ziek en zielig gevonden te hebben voel ik me weer behoorlijk prima.
Woensdagavond heb ik zelfs alweer gewerkt, al heeft betermelden wel wat voeten in de aarde. Voor je officieel beter bent, ben je gewoon zes telefoontjes verder (eigenlijk zeven. Toen ik weg was heeft het UWV mij geprobeerd te bellen ;) Ik had me toch echt al bij die mensen beter gemeld..)
Nooit geweten dat betermelden zo’n complex gebeuren was. De laatste keer dat ik me ergens ziek heb moeten melden was ook alweer ruim twee jaar geleden.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.