Spam op hotmail

February 8th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Al best lang heb ik niet alleen een gewoon mailadres, maar ook een hotmail-account zodat ik contcat kan houden met mensen die liever met MSN werken dan met ICQ.
Niet dat ik me daar vaak laat zien als ik online ben, maar dat doet niet ter zake.
In het verleden bulkte het op hotmail van de spamberichten. Makkelijk voor de spammers; schrijf een scriptje dat alle mogelijke cijfer/lettercombinaties uitbraakt, en voeg daar telkens @hotmail.com aan toe.
Het duurt een tijdje, en de meeste verzonden berichten zullen niet bezorgd of gelezen worden maar een goedkope manier om reclame te maken is het wel.
Heden ten dage komen de op die manier verstuurde berichten gelukkig niet meer aan.
Toch zit nu m’n mailox ineens weer stampvol. Meer dan honderd berichten van computers die mij vertellen dat een door mij verstuurd mailtje niet bezorgd kan worden. Dat hoeft ook niet, want ik heb niks gestuurd.
Blijkt dat er gewoon iemand heeft zitten spammen met mijn mailadres als afzender omdat ie zo graag wereldkundig wil maken dat je op het internet goedkoop Xanax kunt kopen.
Vervelend ventje.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.