Naarling

February 7th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Voor de verandering ben ik afgelopen weekend weer eens naar Vlissingen geweest. Onder andere om voor BOB te spelen.
Wel opvallend wat voor bizarre dingen je ziet onderweg. Als het donker is en je rijdt op de A58 kun je Belgie zien liggen, als een oranjekleurige lichtbal. Als je beter kijkt zie je zelfs de schoorstenen op het BASF-terrein waaruit metershoge vlammen te voorschijn komen.
De terugweg zaterdagavond was misschien nog wel spectaculairder. Vanuit een heldere, lichte omgeving een gitzwarte wereld tegemoet gaan met hier en daar een bliksemflits heeft ook wel iets bizarrigs.

Natuurlijk heb ik ook het Vlissingse nachtleven weer eens uitgeprobeerd. Valt weinig over te vertellan, behalve dat ik m’n autosleutel kwijt ben geraakt bij een metaaldetector, en dat ik vanwege die metaaldetector blij was dat m’n werkmes niet meer in m’n broekzak zat.
Een groepje ouwe rockers wou m’n paardenstaart naast die van iemand anders houden om te zien welke het langst was, en bij het verlaten van de laatste kroeg zijn een paar ongelukkig neergezete bierglazen op jammerlijke wijze op de grond gevallen. Glazen van de hiervoor genoemde ouwe rockers. Even gespeeld met de gedachte vervangende drankjes voor die lui te kopen, maar het vallen van de glazen was natuurlijk net zo goed hun fout als de mijne.
Het enige commentaar dat ik van de ouwe rockers hoorde was ‘naarling’, en het klink eerder plagerig dan gemeend. Daarna was ‘t goed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.