1tegen100

February 9th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Een tegen 100 is een beetje raar commercieel spel. Niet echt boeiend om op TV te kijken, maar sinds gisteren weet ik dat de internetvariant behoorlijk verslavend kan zijn.

Jammer dat ik bij de laatste vraag de verdubbelaar niet had ingezet

One Response to “1tegen100”

  1. vlasman Says:

    Ik doe er vaak aan mee.Ik erger mij echter steeds meer aan de volstrekt stupide vragen.Ik zou u willen adviseren:Kijk een naar het soort vragen bij de programma\’s: Twee voor twaalf en Op het scherp van de snede. Misschien begrijpt u dan wat ik bedoel

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.