Floortje!

January 14th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Hee, dit is prettig om te lezen. Op pagina 91 van het tijdschriftje dat alle bezoekers van de Vakantiebeurs krijgen staat een interview met Floortje Dessing van Yorin Travel (al heb ik vooral goede herinneringen aan het radioprogramma ShockRadio van bijna 10 jaar geleden.. ik word oud!).
Ze noemt Paaseiland en Pitcairn als een plaats waar ze zelf graag naartoe wil. Lijkt me eigenlijk ook een prima bestemming voor dat TV-programma.
Beide plaatsen worden bezocht tijdens die cruise waar ik het 11 januari over had… Dat veel te dure boottochtje bij die lui dieje 750 dollar bij laten betalen als je in je eentje aan boord wilt komen.

Eigenlijk zou ik het helemaal niet vervelend vinden een kamer te moeten delen met Floortje en camera’s vasthouden of kabels sjouwen kan ik ook wel, en in plaats van salaris vind ik het ook prima als er af en toe een gepelde pinda mijn kant op wordt gegooid.
Mensen die alle totale zonsverduisteringen van de eenentwintigste eeuw (tot nu toe) hebben gezien zijn dun gezaaid, hun gewicht in goud waard en nuttig.
Mijn pagina eclipsvakantie.nl is al twee jaar niet geupdate (sorry, maar daar komt heel binnenkort verandering in) maar wordt nog steeds goed bezocht.
Mensen van Yorin Travel, als jullie in 2005 een boeiend item willen draaien, bel me dan.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.