Hah

January 13th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Het is weer tijd voor jaaroverzichten. Vandaag zat het waardeoverzicht van m’n levensverzekering bij de post met een begeleidende brief waarin werd gemeld dat ik met vragen terecht kon bij Herman&Kuyper Spaaradv BV, maar volgens mij zijn die lui hartstikke failliet.

Eigenlijk is het wel boeiend te lezen wat die curator allemaal te zeggen heeft. Bij het faillisement van Herman & Kuyper, en alle daaraan hangende bedrijven zijn een boel mensen veel geld kwijtgeraakt, en het zal voor mensen die een stukje plantage in Brazilie hebben gekocht ook best slikken zijn om te ontdekken dat het de bedoeling was stukken oerwoud te ontginnen om FSC-waardige teakplantages te beginnen.

3 Responses to “Hah”

 1. carlo Says:

  Zijn er nog meer mensen die slechte ervaringen hebben met de firma Herman&kuyper? Heb zelf bij hun een levensplan sparen afgesloten en ben dus benieuwd hoe of wat.

 2. zippie zoo Says:

  Ik wil niet gelijk stigmatiserend doen maar kijk maar eens op je formulier op welke bv het staat. Hoop dat het meevalt, jou spaarplan kan onder een andere bv vallen.

 3. zippie zoo Says:

  Het ziet er niet best uit. Er is meer te vinden op: http://www.jpr.nl/faillissementverslag.htm

  http://assets.kvk.nl/assets/CentraalGelderland/artikelassets/KKCG%20okt03%20pag17.pdf

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.