De Slimste Mens

July 23rd, 2012

Eigenlijk kijk ik maar heel weinig TV. Het apparaat zelf gebruik ik vooral als scherm om zo nu en dan een DVD’tje te bekijken. Uiteraard kijk ik wel braaf naar het Achtuurjournaal, maar dat doe ik wanneer het mij uitkomt, op internet. Voor de rest verzamelt m’n TV vooral stof.
Een niemendallig quizje waar ik wel met heel veel plezier naar kan kijken is De Slimste Mens. Anders dan de titel doet vermoeden zijn de vragen niet al te moeilijk, en bij vlagen vraag je je af of de redactie zélf wel zo heel slim is… er zit nog wel eens een dubieus ‘goed’ antwoord tussen – maar de geweldige interactie tussen de oude mannetjes Freriks en Van Rossem maakt veel goed. Onwillekeurig doen die twee wat aan de oude knorrepotten uit The Muppet Show denken, en da’s een compliment :)
Ik vind het echt een heerlijk komkommertijdvulsel.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.