Krakkende koelkast

March 5th, 2012

Alsof de duvel ermee speelt; net nu bol.com een week lang forse kortingen geeft op electronica, protesteert mijn koelkast tegen het feit dat ik dusdanig veel diepgevroren spullen op voorraad houd dat ik al een tijdje niet meer aan ontdooien toe ben gekomen. De handgreep van de onderste diepvrieslade veranderde spontaan in een stuk plastic, scherp als een dolk.

Uiteraard ben ik nog net niet zo verwend dat ik ook echt meteen een nieuwe koelkast overweeg; eerst eens een lief briefje met de vraag of de lade vervangbaar is, en anders roep ik de hulp in van een tubetje secondenlijm. Nu blijkt dat een stukje gietplastic bijna 50 euro moet kosten en een tubetje lijm maar 2, is de keus heel snel gemaakt :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.