Bangkok

January 23rd, 2012

Jammer dat ik geen stappenteller in mijn broekzak heb, want vandaag ben ik erg fors boven de aanbevolen tienduizend stappen per dag gekomen. Uiterst plezierig, dat wel. Het begon met een wandelingetje naar station Sala Daeng, waarvandaan ik met de Skytrain naar Phrom Phong toog.
Bij het veel te luxe winkelcentrum Emporium wachtte ik een klein kwartiertje om met een kennis wat te gaan lunchen bij een echt geweldig Japans restaurant hier in de buurt. Sushi als lunch… veel mooier kan het leven niet zijn :)

In plaats van de Skytrain terug, kun je ook prima lopen. Oversteken blijft een kwestie van goed uitkijken en de nodige zelfverzekerdheid. bij vlagen begin ik eerder met oversteken dan de Thai zelf. Ik weet nog niet of dat een goed of een slecht teken is.

Tijdens deze voettocht kom je langs de welbekende megawinkelcentra. Leuk om te zien, maar de enige waar ik daadwerkelijk wat gekocht heb is MBK, naast het National Stadium – ook de parkeerplaats van dat stadion herbergt een veelvoud aan marktkraampjes vol heerlijk eten, goedkope kleding en meer leuks.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.