Filmrecensie: Loft

January 17th, 2011

Remakes zijn negen van de tien keer niet beter dan de rest, en de tiende totaal overbodig. Dat geldt zeer zeker voor de Nederlandse remake van de mooie Belgische film Loft uit 2008. De enige reden die ik kan bedenken een Nederlandse nieuwe versie te maken van een al Nederlandstalig origineel, is dat men Hollanders niet in staat acht te begrijpen dat het bloemrijke woord scheefpoepen in de zuidelijke provincies hetzelfde is als vreemdgaan hier.
Mijn advies: blijf lekker thuis en wacht tot Loft op televisie komt. Doe ik zelf ook.

2 Responses to “Filmrecensie: Loft”

  1. joopie Says:

    ja vind ik ook maar niet heus. je moet echt naar deze film toe. je moet namelijk niet dom doen en wachten tot loft op tv komt maar er gewoon heen gaan veel leuker :p

  2. Christiaan Says:

    Kijk…. een kenner :)
    Waarom is de Nederlandse namaakversie beter dan de echte film? Ik ben wel nieuwsgierig….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.